Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Teori og hørelære i Esbjerg

Vil du også vide, hvordan musikken hænger sammen?

Hos Thomas dykker vi ned i hvad musikken består af og hvordan den er bygget op. Vi lærer at læse og skrive noder, skalaer og akkorder. Vi øver os også i at kunne høre forskel på toner, intervaller og akkorder, så vi kan spille det musik, vi hører.

Alt sammen action packed og fyldt med de nyeste lydeffekter.

Har du planer om at søge ind på MGK til foråret og vil du gerne forberede dig til optagelsesprøven?  Vi skal bl.a. øve os på imitation, rytmelæsning, intervalgenkendelse og akkordgenkendelse. 

Vi opretter hold fra seks elever. 

Undervisningen ligger tirsdag eftermiddag. 

Musikteori

## Niveau 1

På niveau 1 bliver vi introduceret til alle musikkens byggesten som toner, nøgler, intervaller, skalaer og akkorder. Vi lærer at læse, høre og spille dem. Vi bliver også bekendte med taktarter og grundlæggende rytmer.

Uanset hvilket instrument eller musik du spiller, giver det en god forståelse for det grundlæggende i musikkens opbygning.

Dette niveau passer til dig, der ikke har erfaring med teori og hørelære, eller kun har snuset til det.

## Niveau 2

På niveau 2 dykker vi dybere ned i forståelsen af musikken. En god forudsætning er, at du har erfaring med noder og kan kende de simple intervaller og kender til skalaer og akkorder. Simple taktarter og fjerdedele/ottendedele er vores udgangspunkt til mere kryptisk rytmelæsning. Vi øver os både i at sige/synge og høre/skrive noder.

Dette niveau passer til dig, der har planer om at søge ind på MGK eller har haft faget nogle år. Vi øver os i imitation, rytmelæsning samt genkendelse af intervaller og akkorder med henblik på en MGK-optagelsesprøve.

Undervisere

Gå til side der omhandler Thomas Bryla

Thomas Bryla

Hørelære og musikteori