Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tværkunstnerisk Grundkursus

Har du noget på hjerte, men ikke en bestemt kunstart at udtrykke dig i?

Eller har du udgangspunkt i en kunstart, men vil gerne udtrykke dig tværmedialt?

Tværkunstnerisk grundkursus er det eneste af sin art i Danmark endnu. Vi har ikke et enkelt fag i fokus, men arbejder “konceptuelt”. Det vil sige, at vi tager udgangspunkt i din ide og finder den form eller de materialer, genrer eller kunstarter, der bedst bærer ideen igennem Vi beskæftiger os meget med samtidskunsten. 

Det handler ikke om, at man er musiker, billedkunstner eller hvad vi normalt kategoriserer hinanden i, men mere, hvordan du udtrykker en tanke eller en ide og hvordan du bruger dit håndværk. 

Tværkunstnerisk virke er en helt særlig faglighed – tag ikke fejl af det. Den tværfaglige tankegang kan udfordre det konventionelle eller udbygge det, vi kender.  

I kommer til at arbejde meget selvstændigt. Vi arbejder ud fra temaer, men du er selv ansvarlig for dit værk. I kommer også til selv at kontakte mulige samarbejdspartnere. Dels hinanden på holdet, men også “ude i byen”, hvis du har brug for noget helt særligt for at kunne realisere eller udstille dit værk. I arbejder også med selve det at komme ud med sin kunst. Udstilling, koncert, performance – eller en helt ny form. I er selv entreprenørerne, men med lærerne inden for rækkevidde. 

Der er studieture, faste undervisere og gæstelærere. 

 

Koordinator

Gå til side der omhandler Marie-Louise Exner

Marie-Louise Exner

Billedkunst - koordinator BGK og Tvær-GK og underviser