Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Sammenspilsholdet - Korpset

Alle de store amerikanske trommeslagere er startet i et marching band på deres skoler. De har spille march tromme i et stort skole marching band. Her har de lært en masse tekniske og musikalske færdigheder på én enkelt tromme. Senere har de lært at bruge det på et fuldt trommesæt, og det har givet nogle trommeslagere der var super dygtige. 

Sammenspilsholdet - Kopset

Mandag eftermiddag for 3.-5.klasse i 45 min.

Her er et unikt og tilbud til dig om at starte til tromme korps, percussion og tromme teknik efter sommerferien. Dette vil være et super fundament at starte ud med. Vi vil spille march tromme, lære at læse noder, spille orkesterslagtøj (percussion) og en lille smule trommesæt. Senere vil det være muligt at spille med i kulturskolens slagtøjs sammenspil, orkester, ellers band sammenspil. 

Jeg er selv startet i legoland gardens tromme korps, da jeg var 10 år gammel. Det var sjovt at spille march tromme. Man lærer at spille musik sammen med andre.

Der er socialt sammenværd. Man får hurtigt venner, og man lærte at holde tempoet på en god måde via sammenspil fra starten.