Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Covid 19 forebyggelse

Læs om aktuelle restriktioner og tiltag

Vi gør, hvad vi kan på Kulturskolen for at mindske smittespredningen. Vores personale er meget opmærksomme på Sundhedsstyrelsens seks generelle råd:

• Bliv vaccineret
  • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
  • Hold afstand
  • Luft ud og skab gennemtræk
  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Gør rent, særligt overflader som mange rører ved

.Opdateret d. 12. november 2021.

• Kulturskolens daglige undervisning er ikke omfattet af reglerne om Coronapas. Uanset deltagernes alder.
  • Vi modtager ikke elever, som har symptomer på Covid 19. Hvis I er i tvivl, eller barnet er småsløjt anbefaler vi, at I holder barnet hjemme af forsigtighedshensyn
  • Ved smitte på Kulturskolen bliver alle på et evt. hold vurderet som nære kontakter og anbefales at lade sig teste med det samme og med PCR-test på 4. og 6. dagen. Alle får direkte besked. Bemærk, at vi ikke smitteopsporer på en mistanke om smitte, men kun ved påvist smitte.
  • Er du nær kontakt: Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man begrænser deltagelse i fritidsaktiviteter (herunder Kulturskoletilbud) mest muligt, indtil alle test er foretaget.
  • Er du nær kontakt: Er det nødvendigt med fremmøde, skal eleven være meget opmærksom på smitteforebyggelse indtil negativ test på 6. dag foreligger. Det er Kulturskolen, der vurderer, om det er nødvendigt med fremmøde.
  • Er du i tvivl om noget, så ring til os. 76 16 65 00.