Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Kulturskolen Esbjergs bestyrelse

Der er valg til Kulturskolens bestyrelse hvert år i januar/februar.  

I bestyrelsen er der 2 forældrerepræsentanter, 2 elevrepræsentanter, 2 kulturskolelærerrepræsentanter og 1 repræsentant valgt blandt folkeskolelærere.  Man vælges til bestyrelsen for en 2-årig periode.

I bestyrelsen sidder derudover en repræsentant som udpeges af byrådet, og sidder i hele byrådsperioden.

Kulturskolen Esbjergs aktuelle bestyrelse

Vi har nu overstået valget. Tak til de mange, der gjorde sig ulejlighed med at stemme. Der var stemmelighed mellem de to kandidater, så efter lodtrækning har vi nu valgt Michel Henssen til medlem og Klaus Fog som suppleant. Tak til jer begge og velkommen i bestyrelsesarbejdet. 

Michel Henssen

52 år gammel, oprindeligt fra Holland, gift med Tanja Grejsen Henssen og flyttede til Danmark i 2011.

Vi har to fantastiske døtre: Silke(12) og Nola(8). Silke går på den kongelige balletlinje på Esbjerg Kulturskole, og Nola hygger sig med gymnastik og svømning i Ribe.

Jeg er uddannet idrætslærer (1995) og er på en eller anden måde gået over til IT og Business consulting i løbet af de sidste 25 år, og har praktiseret det på tværs af kontinenter og lande.

Jeg elsker at deltage i lokale sociale arrangementer, spille på slagtøjsinstrumenter, eksperimentere med små træprojekter, cykling, kajaksejlads, skiløb, traditionelle hollandske sejlbåde.

Gennem mit arbejde som idrætslærer og IT/Business konsulent har jeg udviklet en særlig sans for udvikling af high-performance teams, strategiudvikling og eksekvering, forandringsledelse og konfliktløsning.

Jeg ser frem til muligheden for at anvende min naturlige interesse for ungdomsudvikling kombineret med mine ledelseskompetencer til gavn for Esbjerg Kulturskole, forældrene og frem for alt de deltagende unge.

Klaus Fog

46 år, arbejder som skoleleder i Tønder Kommune og bor i Ribe. I fritiden er jeg ivrig hobbymusiker og er ved at dygtiggøre mig på bassen i Ribe Musikhøjskole. 

Jeg har mange års erfaring med arbejde i skolebestyrelser og har varetaget kassereropgaven i forskellige bestyrelser i et øvelokalefællesskab, et forsamlingshus, en politisk forening og en ejerforening. 

I bestyrelsen vil jeg arbejde for, at Kulturskolen kommer ud til endnu flere børn og unge. Det er vigtigt, at adgangen til at dygtiggøre sig ikke afhænger af forældrenes indtægt og baggrund. Derfor skal vi være opsøgende i skolerne og invitere børn og unge indenfor i Kulturskolen. Vi skal også gøre en indsats for at blive tilvalgt i de mindre samfund i kommunen, hvor der er langt til Islandsgade 50.